sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kahdet luottokenkäni

   

Kengillä voi pelastaa asun tai pilata sen täysin. 

Minä rakastan kunnon kenkiä. Sellaisia, jotka istuvat jalkaan täydellisesti, ei hierrä, on mukavat kävellä ja vielä näyttävät hyviltä. En suostu kärsimään kauneudesta. Enkä siitä, että jalassa on rakko ja jalkoja särkee. Minulla on selässä vamma ja senkin takia joudun kiinnittämään huomiota kenkiini. 



Ennen käytin lähinnä korkokenkiä. Nykyään en juuri ollenkaan. Juhlia ennen joudun harjoittelemaan pari päivää korkokengillä kävelemistää, ettei kävely näytä hölmöltä. 
Onnistuin tuhoamaan toisen nilkkani korkokengillä juostessa ja sen jälkeen kenkäni ovat vaihtuneet mataliin pohjiin. Maksimi korko mitä käytän arkisin ovat nuo Eccot. Sitä korkeammilla koroilla en suostu kävelemään säännöllisesti. 


 

Viime talvena asuimme Kanadan länsirannikolla, jossa talvi on runsasvetinen ja plussan puolella. Siellä minulla ei ollut talvikenkiä laisinkaan. Nyt täällä New Hamshiressä asuessa huomasin tarvitsevani talvikengät. Täällä on kovia pakkasia ja lunta mielettömän paljon.
Harkitsin ostavani UGG:in perussaappaat, koska ne ovat lämpimät. Täällä vaan ei riitä se, että kengät ovat vain lämpimät. Niiden pitää olla myös vettäpitävät ja pohjakin saa olla pitävä. Löysin alennuksen alennuksesta UGG Marrais -kengät. Värin takia meinasi jäädä kauppaan, mutta käytännöllisyyden takia otin kuitenkin mukaan. Eihän nuo kauniit ole, mutta viis kauneudesta kuhan on lämpimät ja voin mennä ulkoilemaan.
Epäilin pikkuisen kenkien lämmittävyyttä, koska tässä mallissa ei ole karvasisustaa ollenkaan. Näissä on huopaa tai jotain huovan kaltaista sisusta. Kengissä on uskomattoman mukavat pohjat, ne ovat ihanan lämpimät ja nopea vetää jalkaan, kun pitää juosta lasten perässä pihalle.
Ennen minulla oli paljon kenkiä ja laukkuja, nykyään liian vähän. Selviän kyllä tällä vähälläkin oikein hyvin.

Mottoni kenkien suhteen on nykyään: "Ei se määrä, vaan laatu."

Minna

4 kommenttia:

  1. Huumorin näköiset nuo uggit ;). Itse panostan myös laatuun.. Hankala vaan löytää hyviä kenkiä, koska omistan lättäjalat.
    -Elovena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeileppa numeroa isompia kenkiä kunnon pohjallisilla. Suutari liikkeista saa pohjallisia, jos et raski teettää oman jalan mukaan.

      Poista
  2. Ku näin kuvat, aattelin heti et onpa siistit uggit.. enpä kehukkaan ku et tykkääkkään niistä. ;p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään niistä, mutta en pidä niitä kauniina :) Nuo on käytännölliset.

      Poista

Kiitos kommentista!