lauantai 4. tammikuuta 2014

Korosta tai häivytä





Kävin vaatekaupassa etsimässä itselleni kotihousuja, kiersin aletangot tyylilleni uskollisesti ja löysin kaksi paitaa ja yhdet housut.

Housujen vyötärö on hivenen liian matala minulle, mutta ostin kuitenkin ne housut. Yleensä käytän housujen päällä paitaa ja siksi saatoin ostaa liian matalavyötäröiset. Monesti laitan tiukan tuubitobin alle, niin vyötärökin tasoittuu. Tuubitoppi siksi, koska tavallinen toppi litistää rintoja ja päällypaita ei enää istukaan niin hyvin.

Sovitin kumpaakin paitaa, molemmat olivat tyyliltään rentoja arkivaatteita. Luonnonvalkoiseen ihastuin kaula-aukon ja raglanhihan takia, mutta mietin hyllyllä helman pituutta. Persikan väriseen paitaan ihastuin heti ja tiesin, että se sopii minulle. Sovituskopissa räpsäisin, ei niin edustavia, kuvia joista näkee mitä väärään kohtaan loppuva helma tekee. Korostaa pelastusrengasta ja leventää jopa reisiä.

Vaatteita ostaessa kannattaa unohtaa peittäminen, älä yritä peittää.
Unohda huonot puolet ja korosta parhaita!
Kun lisään persikanväriseen paitaan kultaisen korun, rannerenkaan ja laitan hiukset nätisti, niin kukaan ei huomaakaan, että minulla ei ole vyötäröä.

Minna

2 kommenttia:

  1. Ohoh! Tossa alemmassa kuvassa näytät tosiaan punkerolta... Huomattava ero. Pitääpä alkaa kiinnittää moiseen huomiota.
    Itse sain eilen vieraita jotka kysyi heti että mitä sulle on tapahtunut kun olet noin pieni (!) Ei mitään, pari kiloa tullut lisää.. Luultavasti vaatteet vaan korosti niitä hyviä puoliani, kiitos sinun!

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi kommentista, on kiva saada palautetta.

    Jos haluaa saada selkeän kuvan ,mitä vaate korostaa, niin suosittelen ottamaan kuvan ja katsomaan kuvasta. Peilistä sitä ei välttämättä huomaa niin selkeästi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!