maanantai 6. tammikuuta 2014

Pukeutumistyyli
























Miten löydät tyylisi?
Suosittelen tietysti ensimmäisenä pukeutumisneuvojalla käyntiä. Neuvontaa tarjoaa monet liikkeet ja yksityiset yrittäjät. Jos menet tiettyyn vaateliikkeeseen pukeutumisneuvojalle, saat ideoita vain heidän valikoimasta ja tottakai sinulle yritetään myydä tuotteita. Mikäli sinulla on rahaa satsata itseesi, niin suosittelen ehdottomasti pukeutumisneuvojan palkkaamista muutamaksi tunniksi. Pukeutumisneuvoja voi tarvittaessa käydä vaikka vaatekaappisi läpi ja katsoa tyylisi, vartalonmallisi ja ainakin pääpirteittäin värisi. Pukeutumisneuvojalle maksamasi rahat saat säästettyä jo muutamilla vaateostosksilla kun vääränlaiset vaatteet jäävät kauppaan.

Jos tiedät jo tyylisi tai haluat etsiä sitä itse, suosittelen kuvakollaasien tekemistä. Aina kun lehdissä, mainoksissa tai kuvissa tulee vastaan sinun tyylinen vaate, niin leikkaa, ota valokuva tai skannaa se talteen.
Teippaa vaatekaapin oveen valkoinen tai mieluisen värinen pahvi, johon liimaat kuvia. Tarvittaessa voit repia vääränlaisia pois tai liimata uusia päälle. Näin teidät mistä tyylistä pidät ja mitä tyyliä etsit kaupasta. Kaupassa käyminen nopeutuu, kun tiedät tyylisi ja värisi, jo ovelta voit etsiä oman väriset vaatteet ja käydä ne läpi, silloin ei tarvitse koko kauppaa edes kiertää. Lisäksi myyjiltä kannattaa aina pyytää apua jos on jo tiedossa minkä tyylistä ja väristä vaatetta etsii.

Jos tykkäät käyttää tietokonetta kuvakollaasien tekemiseen, suosittelen polyvore.comia tai ihan "copy-paste" -menetelmää ja tekee sitten itselle talteen kollaaseja.


Minna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!