tiistai 21. tammikuuta 2014

Vaatteita juhliin

 

Päivitin juhlavaatekaappiani viime viikolla. Ostin paidan ja korun.
Olen vartalomalliltani H ja löysin sopivan paidan rintataskuilla ja pyöreällä helmalla. Ylläolevassa kuvassa hihat ovat pitkänä ja minusta kokonaisuus näyttää hivenen raskaalta.



  























Tämän paidan hihoissa on nauha, jolla saa hihat pysymään ylhäällä. Lyhyemmillä hihoilla kokonaisuus on kevyempi. Vasemmasta kädestä puuttuu kultainen kello, jonka onnistuin unohtamaan salille. Toivottavasti löydän sen vielä. Oikeassa kädessä on ohut kultainen ketju ja kaulassa statement-koru. Käsilaukku, ihonväriset sukkahousut ja kampaus puuttuvat. Tällä kokonaisuudella voin lähteä kummipoikani kastejuhlaan, rippijuhlaan jne.


  


Pari kuvaa vielä millä haluan näyttää mitä tapahtuu, jos H-vartalo laittaa paidan hameen sisään.
Vyötärönseutu korostuu ja rehellinen vatsa näkyy.

Välttämällä kiireen osta valmiiksi muutama juhla-asukokonaisuus kaappiin. Voit rauhassa etsiä oikeanlaista hametta, mekkoa, paitaa, kenkiä, laukkua ja koruja. Hyödynnä alennusmyynnit. Kun löydät täydellisen juhlahameen osta se jo kaappiin vaikka ei olisi edes tiedossa juhlia, sitä ei enää löydy juhlia edeltävänä päivänä. Juhlavaatteita ostaessa olisi hyvä pitää päällä sellaisia alusvaatteita, mitkä aikoo laittaa juhlavaatteen alle. Uskalla käyttää värejä juhlavaatteissa.

Paita: Calvin Klein
Hame: Forever21

Kengät: Steve Madden
Statement koru: Lake Shore Drive





5 kommenttia:

  1. Miksi minusta näyttää hyvältä tuo takaapäin otettu kuva jossa sinulla on paita hameen alla? Edestä päin ei tosin..

    Hyvä postaus, kiitos tästå! Ens viikonloppuna olemme menossa häihin. Ajattelin laittaa sinisen mekon (hihaton, n.polvipituinen) Mikä jakuksi/boleroksi? Huivia en halua, liian lattee meikäläiselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuvakulma, siksi se näyttää hyvältä. Olisi pitänyt ottaa suoraa takaa kuva, mutta yksikseni kuvailin ja en onnistunut.

      Onko se sama sininen mekko jonka näin kesällä toisissa häissä toisen päällä ?
      Jos on niin lainaa sitä samaa pitsiboleroa. Toinen vaihtoehto on ostaa vaikka harmaa tyköistuva jakku, joka juuri yltää lantiolle. Laita mulle kuva siitä mekosta, niin etsin siihen jakun. :)

      Poista
  2. Kaunis nudensävyyn (löövit) taittava vaateus! Ja näyttävännäköinen nätskä mimmi kantajana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nude on nykyään minun uusi musta. Kummasti tarttuu nuden värisiä vaatteita kaupasta, vaikka monesti olen ostamassa jotain ihan muuta väriä. Menin oikeasti ostamaan MK:n paitaa, jossa on ketjujen kuvia, paita on ruskea ja ketjut kultaa ja beigeä. Olihan sekin hyvä päällä, mutta tuo lähti mukaan. Pitää varmaan käydä vielä hakemassa se MK:n paita, koska oli loistavassa alennuksessa.
      Ja kiitos kiitos. Saa itsestä näyttävännäkoisen kun laittaa vähän väriä ja tarpeeksi korkeat korot :)

      Poista
  3. Paita ehdottomasti hameen sisaan. Sinne alle joku spanks pitamaan masu tiukkana, jos se tuottaa ongelmaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!