maanantai 17. helmikuuta 2014

Lauantain löydöt

target.com 
polyvore.com 
Target.com
Lauantaina ajattelin mennä vain käväisemään premium outletilla ja sain sitten mieheltä puhelun, ettei ole kiirettä takaisin kotiin, joten kävin vähän muuallakin ja kulutin koko päivän.

Itselleni löydin punaiset Sold design lab pökät oranssinpunaisena. Minun ei pitänyt enää ostaa punaisia vaatteita, mutta en voinut jättää pöksyjä kauppaan. Housut on mielettömän mukavat jalassa ja erittäin pehmeää kangasta, siis lähelle täydellistä. Lähtö hinta oli yli satasen ja maksoin niista $10,50. Täydellinen ale.

Löysin Targetista pari paitaa, ylemmässä kuvassa olevan paidan ostin luonnonvalkoisena. Alemmassa kuvassa oleva paita on collegea ja pitsiä. Kiva rento kotipaita. Sunnuintaina löysin vielä toisesta targetista pari paitaa lisää. Pitsiä niissäkin.

Olen yrittänyt etsiä itselleni siistiä talvitakkia, kuljen nykyään laskettelutakissa ja välillä olisi kiva laittaa nätimpi takki päälle. Laskettelutakki on ihan käytännön syistä suurella käytöllä. Olen suurimman osan talviajasta umpijäässä ja silloin ei parane katsoa ulkonäköä, pitää pukeutua vain lämpimiin vaatteisiin. Joudun varmaan ompelemaan takkini, niin tarkat kriteerit olen sille asettanut, ettei kaupasta tahdo löytyä.

Meinaa olla vähän stressiä kun pitäisi löytää uusi koti. Ei ole helppoa olla mamu, jolla on suuri perhe :)

Ihanaa alkanutta viikkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!