lauantai 8. helmikuuta 2014

Must have...

Must have...

Must have... by minnasutinen 


Keräilin ideoita itselleni. 
Haluan pitsisen teepaidan. Sen voi yhdistaa farkkujen, housujen, hameiden ja shortsien kanssa. Kun pitää muut asusteet yksinkertaisena, niin pitsi toimii. 
Aurinkolaseja ei voi olla liikaa. Minulla pitäisi olla joka käsilaukussa yhdet, oven vieressä yhdet ja joka autossa yhdet. Aina ne on hukassa tai väärässä paikassa. Täällä aurinko paistaa niin korkealta ja kirkkaasti, että en selviä ilman laseja edes talvella. Lisäksi aurinkolaseilla saa piiloon silmäpussit ja sisätiloissa kun nostaa ne päälaelle, niin kampauskin on pelastettu.
Kultaisista koruista on puute korulippaassani. Hopeisia löytyy, mutten käytä hopeisia koruja, joten ne saa odottaa tytärtäni. 
Muutaman kauniin kellon voisi vielä hankkia. Kymmeneen vuoteen en käyttänyt rannekelloa, mutta nyt en voi olla pukeutunut ilman rannekelloa.
Rakastan nahan tuoksua, opiskelin vuoden suutariksi (opinnot jäi kesken). Tein muutamat kengät, mutten yhtään itselleni. Haaveeni on vielä tehdä itselleni kengät. Samoin tykkään nahkalaukuista, niissä ajanpatina on vain plussaa. Löysin torstaina kirppikseltä täydellisen värisen pienen nahkalaukun. Laukku ei ole ihan täydellinen, mutta söpö se on. 

Ihanaa sunnuntaita! 
Tänne on luvattu jälleen lumisadetta toivottavasti viimeisen kerran tälle talvelle. 

2 kommenttia:

  1. Minäkin haaveilen juuri tuollaisista "herrainkengistä", niillä varmaan on joku virallinen nimikin? Samoin kiva rannekello on ollut ostoslistalla jo pitkään, sillä en osaa koruja käyttää. Kelloa ehkä osaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herrainkenkinä ne tunnetaan. Minäkään en osaa käyttää koruja, mutta nyt opettelen. Ennen ei voinut kun oli aina joku pikkuinen sylissä repimässä koruja, mutta nyt lapset on jo isompia ja osaavat olla koskematta äitin koruihin, niin voisi alkaa käyttämään useammin koruja.

      Poista

Kiitos kommentista!