tiistai 4. helmikuuta 2014

Recycle, reusable


Rakastan kirpputoreja, seconhand shoppeja ja kaikkia sellaisia paikkoja, mistä voi tehdä löytöjä. Harvoin teen erittäin hyvän löydön kaupasta.
Nykyään vaatteiden laatu on tippunut ja kaupat on täynnä huonolaatuisia vaatteita, joita ei ole tarkoituskaan käyttää viikkoa pidempää. Shoppailukulttuurin tulosta. Tuntuu, ettei löydä edes perus T-paitaa, jossa olisi hyvä kangas, suorat saumat ja istuvuus täydellinen.

Eilen mietin mistä voisin löytää hameen. En ole vieläkään kauppojen hamevalikoimista löytänyt edes sovituskoppiin päässyttä hametta. Muistin paikallisen hyväntekeväisyys kirppiksen. Menin sopivasti pojun päiväunien aikaan, poju nukkui rattaissa, eikä häirinnyt kolmevuotiaan innolla mun tonkimista. Hametta en silti löytänyt. Löysin jotain muuta, joista osa odottaa tuunausta ja sen jälkeen esitän ne teille. Harmi vaan, että homeallergiani ei tykkää ko. kirpputorista. Onneksi täältä löytyy yksi siistikin kirppis, johon pystyn menemään ilman allergialääkkeitä. Sinne suuntaan torstaina, huomenna kun tänne on luvattu lunta 14 tuumaa.

Huomenna on siis luvassa kirppis postaus, jos lumimyrsky ei vie sähköjä.

Toivottavasti suomessa on kaunis talvi!

2 kommenttia:

  1. Suomessa on tänä talvena ollut poikkeukselliset ilmat, on joko paukkupakkanen tai vesikeli. Luntakin on paljon vähemmän kuin yleensä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä myös on ollut erikoinen talvi, pakkasta oli jopa -24 c. Ei ole kuulemani mukaan ollut 20 vuoteen näin kovia pakkasia. Lisäksi lunta on tullut valtavasti ja tänään tuli lisää.
      Täällä kaikki menee kiinni lumen takia, koulut suljettu, työpaikoille ei saa ajaa jne. Hankaloittaa hiukan arkea nämä erikoiset talvet :)

      Poista

Kiitos kommentista!