torstai 13. helmikuuta 2014

Sananen alusvaatteista

Victoria's secret



 Pukeutuminen lähtee alusvaatteista.
Alusvaatteiden pitää olla istuvat ja mukavat. Sopivan kokoiset ja oikean malliset alusvaatteet hoikentavat ja saavat tuntemaan olon ryhdikkääksi, lisäksi vaatteet istuvat kauniimmin.
Todella moni käyttää väärän kokoisia rintaliivejä, minäkin käytin ennen. Noin viisi vuotta sitten menin elämäni ensimmäistä kertaa alusvaateliikkeeseen ja sen jälkeen alusvaatteeni olen ostanut vain alusvaateliikkeista. Muistan kuinka tunsin laihtuneeni vähintään viisi kiloa, kun puin oikean kokoiset rintaliivit päälleni.
Oikea koko löytyy ammattilaisen kanssa helpoiten. Liiviliikkeistä saa yleensä mahtavaa palvelua ja myyjät mielellään etsii juuri sinulle sopivat liivit.
Omien asiakkaideni kanssa menen aina ensiksi alusvaateliikkeeseen ja sen jälkeen ostamaan vasta muita vaatteita. Kerrankin kävi niin, että asiakkaani budjetti kului melkein kokonaan liiviliikkeessä, mutta asiakas oli tyytyväinen.

Varsinkin juhlavaatteiden alle olisi hyvä pukea kunnon alusvaatteet. Itse suosin myös muotoilevaa bodya juhlapukujen kanssa, sillä saa selkämakkarat suoriksi ja vyötärökin vaikuttaa pienemmältä. Kun menet ostamaan juhlavaatteita, niin muista että sinulla täytyy olla päällä ne alusvaatteet, mitkä laitat juhlavaatteiden alle.

Jokaisen teini-ikäisen tyttären äidin pitäisi viedä tyttärensä alusvaatekauppaan ostamaan oikean kokoiset alusvaatteet ja unohtaa henkkamaukan alusvaateosasto. 


Löysin muutaman hyvän artikkelin alusvaatteista, jotka suosittelen lukemaan. 
Alusvaatteiden pesu (tuolta löytyy myös muiden vaatteiden pesuohjeita)
Huijaa itsesi hoikaksi

Alusasujen valintaopas juhlaan

Pukeuduitko tänään vai puitko vain vaatteet päällesi? 

Minä vain puin collarit ja leikin keksin tuoksuista kotiäitiä myrskypäivän kunniaksi.

Ihanaa ystävän päivää!

5 kommenttia:

  1. Minäkin ennen vannoin alusvaateliikkeiden nimeen. Sitten kun opin itse katsomaan oikeankokoiset liivit olen huomannut, ettei sielläkään aina osata auttaa oikein eikä liivit välttämättä ole sen kestävämpiä. Nykyään ostankin ne mistä milloinkin, katson vain itse tarkasti miltä näyttää ja tuntuu. Seurasin yhtä rintaliiviblogia jokin aika sitten, silloin oli vain yksi suomalainen asiablogi aiheesta, englanninkielisiä toki useampia.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa keksintuoksuista ystävänpäivää! :) -M

    VastaaPoista
  3. Totta. Jos oppii ostamaan omat liivinsä, niin ne voi löytyä melkein mistä tahansa.
    Itselläni kun on sen verran pieni rinnan alta otettu mitta, ettei sitä kokoa tahdo löytyä tavallisista kaupoista. Yleensä pieni kokoisilla teineillä on myös rinnanalusmitta todella pieni, rinnat voi kuitenkin olla jo suuret. Sellaista yhdistelmää ei tahdo löytyä henkkamaukoista.
    Ja toiseksi, olen laiska shoppailemaan ja jos vaan voin nakittaa myyjän etsimään minulle liivit, niin teen sen mielelläni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli Joskalle vastauksesi, mutta onnistuin jälleen möhlimään :)

      Poista

Kiitos kommentista!