tiistai 18. maaliskuuta 2014

Mallinukke

Tein itsestäni mallinuken  ja nyt kerron miten se tapahtui ja mitä siihen tarvii.
Otin miehen kaapista mainos t-paidan, ostin monta rullaa maalarinteippia, jota kului vaan 3 rullaa. Pakotin Pyysin kauniisti miestäni avuksi. Puin alle rintaliivit ja päälle mainos t-paidan ja mies alkoi teippaamaan.  Teippi vedetään melko tiukkaan, joten jos pelkäät ahtaita paikkoja, niin älä tee tätä. Kuitenkin niin löysälle, että pystyy hengittämään. Hankalaa oli se, kun ei saanut liikkua.


Rinnan kohdalta vedettiin kapeammalla teipillä ristiin, näin saatiin rintojen muoto joten kuten säilymään. Tässä vaiheessa kietaisin kaulalle palan trikoota.

Kaula ja hartiat teipattiin ja vielä muutama kerros teippia joka paikkaan. Tässä vaiheessa jo hoputin miestä, kun kaulus ahdisti.

Koko komeus leikattiin auki takaa, varottiin leikkaamasta rintaliivejä ja pujottelin itseni pois. Leikkauskohdan teippasin vielä monta kertaa. Torson pohjaksi laitettiin nitojalla kiinni eristelevyä.

Teippitorson päällystin sanomalehdellä ja tapetti liisterillä. Sisäpuolelle pujoteltiin puukeppi, joka ruuvattiin rinnuksesta ja selästä paikoilleen, jotta muoto säilyisi jotenkuten. Takaapäin muoto ei säilynyt kunnolla, mutta toimii näinkin.


Mallinukke on nyt käytössä, kirppispaidan muokkaus menossa.

Nuken tekemiseen tarvitset:
-Kaverin
-n. 3 rullaa maalarinteippiä
-T-paita
-Sanomalehtiä
-Tapettiliisteriä
-Eristelevy tai vastaava
-Nitoja

Aikaa nuken tekemiseen meni kaksi tuntia ja seuraavana iltana puolituntia, kun liisteröin sen toiseen kertaan.













1 kommentti:

Kiitos kommentista!