torstai 3. huhtikuuta 2014

Kukkasii






Kevät tuli tänne!
Viime viikolla oli vielä hyytävän kylmää ja eilen olin jo hihattomalla ulkona. Toivottavasti saadaan lämmin kevät.
Sisustuskärpänen on purassut mua lujasti, mutta järki huutaa ettei tähän taloon kannata enää uusia sisustusjuttuja hankkia. Järki voittaa. Kesällä on luultavasti muutto edessä, uudesta ei mitään aavistusta. Muutetaanko 5 mailin päähän vai tuhansien mailien päähän, sitä me ei tiedetä. Meidän nykyinen eteinen ei toimi. Lapsilla on laatikot kengille ja naulat takeille, mutta se ei vaan toimi tai sitten meillä on liikaa kenkiä jotka ei mahdu minnekkään. Siihen tekisi mieli hankkia uusi systeemi, mutta muuton takia kärsin nykyisellä kesään asti. Olkkarin sohva kaipaisi uusia päällisiä, mutta nekin saa odottaa.
Päätin sitten aloittaa sisustamaan kukkasilla, leikkokukilla, koska ruukkuja ei voi muuttaa tuhansien kilometrien päähän. Ostin kaupasta kaksi kimppua neilikoita ja otin niistä harsokukat erilleen. Neilikat pääsi ruokapöydälle ja harsokukat pikkupöydälle olkkariin.
Tuli mieleen, että harsokukkia ei kyllä hirveän korkealle arvosteta vaikka ne on todella kauniita, ne vaan pitää laittaa yksikseen tai jonkun vihreän kanssa, että pääsevät oikeuksiinsa. Neilikat säilyvät parhaillaan yli kolme viikkoa ja siksi ostan aina neilikoita, jos löydän niitä kaupasta.
Sen verran olen kuitenkin "sisustanut", että tilasin mieheltä meille uuden ruokapöydän, entinen kun meinaa levetä liitoksistaan. Ruokapöytä on vaiheessa, mutta tulossa. Siitä kuvia kunhan saadaan se valmiiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!