perjantai 11. huhtikuuta 2014

Syntymäpäivä viikonloppu





Kävimme miehen kanssa kaksistaan syomässä ja puin päälleni viisi eri yhdistelmää ennen kuin sisko antoi vinkin ja löysin hyvän yhdistelmän. On se vaan niin näppärää kun voi lähettää kuvan suomeen ja saa tyylivinkkejä heti takaisin. Kiitos sisko!
Kuvat on taas kiireessä napsittuja ja miehen ottamia. Miehellä on vähän erilainen vinkkeli asukuviin kuin minulla ja "parhaat" otokset jätän julkaisematta, ehkäpä joskus teen "parhaat" otokset postauksen ;) .

Tänä viikonloppuna on sitten tiedossa syömistä, tänään miehen kanssa, huomenna suomi-naisten kanssa ja sunnuntaina tulee muutama ystävä kylään, grillataan ja syödään täytekakkua, mies lupasi tehdä. Kaksi viimeistä vuotta syntymäpäiväni olen viettänyt muuttopuuhissa, joten juhlitaan sitten niidenkin edestä. 

Vaateanalyysi loppuun. Röyhelötoppi vaati päällensä jotakin ja kokeilin jakkua, tuli liian tätimäinen. Toinen vaihtoehto oli ympyrän mallinen neuletakki. Housuiksi sovitin pellavahousuja, toisia pillihousuja ja lopulta päädyin näihin hempeisiin. Kenkien kriteeri oli että mahdollisimman paljon korkoa, otin toiseksi korkeimmat mitä omistan, korkeimilla en voi kävellä :) . Asu olisi kaivannut kultaista cluthia, mutta en omista, joten päädyin tuohon pieneen laukkuun, minkä voi kantaa kädessä. Otin vielä mukaani persikan värisen jakun takiksi, jolle tuli illasta käyttöä. Harmi kun siitä ei tullut kuvaa. 

7 kommenttia:

Kiitos kommentista!