perjantai 20. kesäkuuta 2014

Anteeksi!

Anteeksi hiljaisuus. Elämä vei mukana. Lupaan olla ahkerampi ja laittaa vähintään kolme kertaa viikossa postausta.

Pojan tyyli.

Täällä loppui vihdoinkin koulu. Pitkään sitä jaksettiin. Huomasi kyllä lapsista, että alkavat olla jo loman tarpeessa.
Kindergartenin viimeinen päivä oli torstai, muut pääsivät perjantaina lomalle.
Meidän pieni kindergartenilainen on erittäin tyylitietoinen herra. Kolme vuotiaana hänelle ei sopineet muut kuin siniset levikset ja kauluspaidat. Niitä käytettiin siihen asti kunnes ne oli ihan hajallaan ja jouduin salaa laittamaan niitä roskiin. Yritin kerran ostaa muun merkkiset farkut, mutta poika katsoi että punainen merkki puuttui ja viskasi nurkkaan. Tänä vuonna olen jopa kaksi kertaa saanut hänelle verkkarit jalkaan. Ekan kerran jälkeen poika tuli koulusta ja sanoi, ettei enää lähde kalsareissa kouluun. Selitin, ettei ne ole kalsarit vaan verkkarit, mutta selitys ei mennyt läpi. Toisen kerran verkkarit meni jalkaan, kun oli niin kylmä ja jalkapallopeliin oli menossa, enkä päästänyt shortseilla lähtemään.
Monesti poika laittoi pikkutakin ja kravatin päälle kouluun. Kevät juhlaan poika valitsi itse vaatteensa. Musta kraka piti saada myös, rusetti oli kuulemma pikkuveljen. Hiukset käytiin laittamassa iso veljen vahalla.
Kuudesosa kummiinsa, niinhän sitä sanotaan. Kummitäti oli lapsena ja on vieläkin yhtä tarkka vaatteistansa. Terkkui vaan tätsylle :).

7 kommenttia:

  1. Hienoa, että nuori mies on tyylitietoinen. Lienee vähän myös äitiinsä tullut...Oletko kokeillut tämmöistä kikkaa, että otat vanhoista housuista merkin talteen ja ompelet sitten uusiin, erimerkkisiin. Onko sitten ihan oikein yrittää tällä tavalla nuorta herraa yrittää hämätä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ollut lapsena ranttu vaatteista :).
      En ole kokeillut tuota kikkaa, ei taitais mennä enää läpikään.

      Poista
  2. Kiitos terkuista! Onpa mulla tyylitietoinen kummipoika <3. Terveisiä sinneki!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!