tiistai 24. kesäkuuta 2014

Liian lyhyet shortsit







Etsin korkeavyötäröisiä shortseja. Korkeavyötärö sopii minulle paremmin, kuin lantiomalli.
Perjantaina löysin yhden ainoan mallin, vaikka kiersin koko outlet-kylän kaupat. Shortseissa oli vielä - osta kahdet-maksa yhdet - tarjous, niin otin kahdet samanlaiset. Toisiin päätin testata teevärjäystä, jota on jo vuosia pitänyt testata. Ohjeen löysin täältä. En onnistunut tekemään tasaista värjäystä, mutta nuo kyllä kelpaa. Mietin vielä pientä tuunausta lahkeisiin, katsotaan nyt saanko toteutettua sitä ollenkaan.

Shortsithan on todella lyhyet. Mietin voiko nainen käyttää näin lyhyitä shortseja ollenkaan. Nainen, jonka jalat eivät ole enää virheettömät. Löytyy suonikohjuja ja muutakin pieniä elämän jälkiä. Päätin, että voin käyttää, jos vaan rohkeus antaa myöten. 17-vuotiaana olin niin läski, etten kehdannut kulkea shortseissa. Nyt kiloja on neljatoista enemmän ja voin ihan hyvin käyttää shortseja.

4 kommenttia:

  1. Ei noi ole mitenkään lyhyet, vaan ihan hyvät! Ton mittainen hamekin on vielä ihan jees. Näkisitpä täällä Tampereella, kun nuoriso kulkee shortseissa, joiden "niinsanotut lahkeet" karkaavat pakaroiden väliin. Eli niissä ei ole ollenkaan lahkeita. Ja sitten ne taskupussit roikkuvat edestä olemattomien lahkeiden alta reippaasti näkyvissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämäkin karkaisi pakaroiden väliin, jos en olisi avannut ja suoristanut lahkeita :) . Aluksi en meinannut edes sovittaa, kun lahkeita ei ollut, mutta tajusin, että siinähän on taitos.

      Poista
  2. Seittemäntoista vuotiaana 47 kilonen läski :D.. oot aika huumori. Naisilla ku on aina parannettavaa jostain kohtaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mä silloin ajattelin :D . Onneksi en enää ajattele niin, muutenhan olisin nyt suorastaan punkero ;)

      Poista

Kiitos kommentista!