sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

At the rails


Meidän talon vierestä kulkee junarata. Kerran viikossa siitä menee tavarajuna, Kerran vuodessa juna suistuu raiteilta. Jälleen viime viikolla meidän kohdalla oli juna raiteilta, onneksi se saatiin muutamassa tunnissa takaisin raiteille. Viime vuonna kun juna suistui raiteilta, meni kolme päivää ennen kuin se pääsi liikenteeseen ja rata korjattua. Rata on läpimätä, mutta silti siinä juna kulkee.
Muutama viikko sitten menin ottamaan lapsista kuvia radalle. Ajattelin että saan auringonlaskun taakse, mutta olimme 40 minuuttia liian aikaisin liikenteessä. Napsin muutama sataa kuvaa ja sain mielestäni hauskoja kuvia aikaiseksi, ylläoleva kuva on miehen käsialaa.

Varmaan olettekin huomanneet, että valitsen vaatteet värin mukaan hyvin pitkälle, ennen kaikkea urheiluvaatteet. Melkein kaikki urheiluvaatteet ovat kirkkaita värejä, samoin lenkkarit. Nyt olen yrittänyt etsiä kävelyyn tarkoitettuja lenkkareita, jotka ei loistaisi kilometrin päähän. Värinä saisi olla kamelinruskea, ei mustaa kiitos. Jos jollakin on vinkata kivoja lenkkareita, niin mielellään otan vihjeitä vastaan. Lisäksi jos joku tietää urheiluvaatemerkin, joka valmistaa laadukkaita urheiluvaatteita, ennen kaikkea housuja muunkin värisenä kuin mustana ja harmaana. Siitäkin saa kertoa kommenttiboksissa.

Mitä pidät blogin uudesta ulkoasusta?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Yritinkin saada selkeämmäksi. Vielä tulee muutama muutos, kunhan ehdin istumaan pidemmäksi aikaa koneen eteen.

      Poista

Kiitos kommentista!