lauantai 30. elokuuta 2014

New York NY

Läjä kuvia Nykistä ja vähän muualta. Kuvat on otettu vauhdista, emme nousseet autosta pois Nykissä.
Enjoy!





















Tennesseestä tullessa ajoimme Washington DC:n ja Nykin läpi, tosiaan vaan ajettiin läpi, eikä pysähdylty mihinkään. Reissua oli jo sen verran takana, ettei jaksettu enempää. Lisäksi kolme kuumeista ja kuuma keli jarrutti myös haaveita päästä Manhattanille kävelylle. No seuraavalla kerralla sitten.
Miehen haave ajaa 5th avenue läpi, toteutui. Mies ajoi siitä hyvän matkaa. En suosittele kenellekkään heikkohermoiselle Manhattanilla omalla autolla ajamista. Kilometrin matkalla lähellä piti tilanteita riitti. Bussit, taksit, limusiinit, pyöräilijät, rullaluistelijat ja yhdet suomalaiset hullut ajoivat melkein sulassa sovussa. Töötti soi joka kulmassa. En ajatellut enää lähteä tuonne omalla autolla. Mut viikonloppu reissu Nykiin on haaveissa, ehkäpä tänä syksynä tai joskus kaukana tulevaisuudessa.

Pahoittelen hiljaista blogi elämää, meidän real life on tällähetkellä ylikuormitettu stressillä, niin keskittyminen blogiin on jäänyt täysin kakkoseksi. Ehkäpä jo ensi viikolla kerron mitä täällä on meneillä. Syksyksi olen suunnitellut vaatejuttuja enemmän ja muutenkin pukeutumiseen liittyviä postauksia. Uusi hankintoja on tullut tehtyä ja niistäkin voisin jo blogata, mutta... stressaa.

5 kommenttia:

  1. Hyvin on otokset onnistuneet vaudissa. Yritin tota samaa Thaimaassa, mutta eivät oikein onnistuneet...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jos en ois vauhdissa räpsinyt, niin, kuvia ei olisi ollenkaan. Jouduin kyllä hivenen photoshoppaamaan kuvia.

      Poista
  2. Stressi... jotenkin niiiin tutun kuuloista. :) Mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä teidän elämässä tulee tapahtumaan. Meilläkin pitäis selvitä jotain tulevalla viikolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Täälläkin odotetaan mielenkiinnolla mitä tulee tapahtumaan. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
      Tsemppiä teillekkin!

      Poista
  3. Moi! Me ollaan vedetty Manhattania nyt sen verran monta kertaa, että melkein osataan jo :-D Mutta sitten kun joku tie onkin poikki, niin silloin meinaa mennä hermo :-D Se neljän ruuhka ei ole kaikista kivointa siellä. Mut parkkeeraus on ihan helppoa - kiitos niiden parkkisysteemin, missä voi vaan jättää auton ja tulla noutamaan se sovittuna aikana. Mutta meillähän jäi auto kerran sinne hissiin jumiin, että ei sekään ihan idioottivarmaa ole :-D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!