perjantai 1. elokuuta 2014

Niagara Falls #4









Sekalaisia kuvia reissusta.
Ennen lähtöä jouduttiin tilamaan AAA:n käynnistämään auton, poju oli edellis iltana jättänyt sisävalot päälle ja akku oli aamulla kuollut. Autoon ei varmaan olisi mahtunut paljoa enempää tavaraa, sisätilakin oli käytetty tehokkaasti. Meidän asuntona toimi neljän päivän ajan teltta, joka oli kuulemma 4-season tents, mutta varmaankin tarkoitettu jonnekkin sateettomaan ja lämpimään ilmastoon. Mies rakensi pressusta sateensuojan päälle ja lisäksi pressu toimi eristeenä ja päivisin teltassa ei ollut paahtavan kuuma, eikä öisin kosteus tiivistynyt sisäkattoon. Teltta on kolmatta kertaa käytössä ja jo kahdesta kohtaa rikki, harmi kun hävitin kuitin.
Kävimme yhtenä iltana pyörällä etsimässä polttopuiden myyjää, mutta ei löydetty. Mies kysyi erään talon isännältä mistä voi ostaa polttopuita ja isäntähän neuvoi, maili vielä eteenpäin. Kohta isäntä palasi takaisin meidän luo ja sanoi, että hänen puupinosta saadaan hakea puuta ja yksi lastillinen saatiin pyöräkärryn perään mahtumaan ja päästiin paistamaan vaahtokarkkeja.
Niagaran Falls state parkkikin kierrettiin pyörällä, suosittelen vuokraamaan pyörän jos menee Niagaralle, pyörällä pääsee kivasti koko puiston ympäri ja näkee enemmän.

2 kommenttia:

  1. Uus pyörä? Tehokkaan näköinen! Ja toi sun paita!! Niin hieno <3 Hienoja reissukuvia muutenkin! -i

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin pyörän alkukesästä, joten uusihan se on. Paita on kyllä ihan lemppari, ainut mikä ärsyttää siinä on että helma on kolme senttiä liian lyhyt :) .

      Poista

Kiitos kommentista!