sunnuntai 3. elokuuta 2014

Niagara Falls #6











Pyöräilimme Kanadan puolelle, osa ylläolevista kuvista on otettu Rainbow-sillalla kännykällä. Omassa kännykässä oli muisti täynnä ja jouduin tyytymään miehen kännykuviin. Ai niin ja ne lokit p*sk*t, nekin täytyi ikuistaa tosin olin jo pahimmat pyyhkinyt pois. Jotain muistettavaa lapsillekkin.

Putous kuvat ovat Kanadan puolelta, sieltä on todella paljon paremmat näkymät verrattuna Usan puolelle. Kävimme Kanadan puolella syömässä, ostin sieltä myös postikortteja ja Kanadan lipun, se kun jäi ostamatta siellä asuessa. Kanadan puolella oli elämää enemmän kuin Usan puolella, hinnatkin oli turisteille tarkoitettuja. Kanadan puolella olisi voinut viettää vaikka päivän, mutta meidän jengi alkoi olla jo niin väsyksissä, että piti pyöräillä takaisin autolle ja telttaan nukkumaan.
Reissu oli mahtava kaikkinensa, voisin lähteä uudestaankin ja kiertäisin kaikki siellä olevat state parkit. Niitä sieltä löytyy. Monta hienoa paikkaa jäi käymättä, ehkäpä joku kerta vielä pääsemme tuonne uudestaan.

2 kommenttia:

  1. Hyvä että jotain jäi näkemättä, ens kerralla meidän kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavia ovat kuvat, kännykälläkin otettuna! Katsoin juuri vanhaa Marilyn Monroe -elokuvaa, missä nämä putoukset näyttelivät suurta osaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!