perjantai 17. lokakuuta 2014

New purse





Kanadan reissulla metsästin itselleni nahkatakkia Danierin liikkeistä, mutta oikeaa kokoa ei löytynyt. Jotain sentään löytyi, uusi käsilaukku.
Kermanvalkoista nahkaa ja kultaa eli täydellisiä värejä minun kaappiin käyttöön.

Minulla on tapana suojata kaikki laukut ja kengät suojasuihkeella. Pidän muutamaa suojasuihke pulloa kokoajan kaapissa, mutta nyt se oli päässyt loppumaan ja jouduin metsästämään ko. ainetta monesta kaupasta. Täältä en ole löytänyt vielä sellaista kauppaa mistä löytyisi kattavasti nahanhoito-aineita tai siis en ole ymmärtänyt mennä keskustan kenkäkauppaan. Tuon suihkeen löysin poistomyymälästä ja ostin heti kaksi pulloa kaappiin.
Vaikka suihke maksaakin jonkin verran, joskus jopa enemmän kuin itse tuote, niin suosittelen kuitenkin suojaamaan uudet tuotteet, sillä saat niille pidemmän käyttäajan. Varsinkin vaaleat nahkaiset tuoteet likaantuvat todella herkästi. Suojasuihke estää lian pinttymistä ja suojatusta tuotteesta on helppo pyyhkäistä lika pois.

Pullojen kyljessä on yleensä käyttöohjeet, joihin kannattaa perehtyä. Suojaus kannattaa tehdä ulkona ja jättää tuote kuivumaan ulos, jos vaan mahdollista. Jos ei ulkona pysty suojaamaan, niin tee se hyvin ilmastoidussa paikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!