maanantai 12. toukokuuta 2014

Äitienpäivä asu





Poikani kysyi perjantaina, mitä haluan tehdä äitienpäivänä ja sanoin haluavani piitsille jos aurinko paistaa.
Sunnuntaina olikin mitä ihanin päivä viettää piitsillä. Herkulliset eväät mukaan, purkki suolaa ja paljon juotavaa, niillä selviää lämmössä. Aamulla puuron jälkeen lähdettiin ajelemaan Hampton beachille ja siellähän oli jo porukkaa kivasti, ei tosin vielä mitkään kesän ruuhkat, saatiin jopa auto hyvälle paikalle.

Päälleni puin kesäpaitani, joka oli jo kovassa käytössä viimekesänä. Telttamainen lakanakangaspaita, jossa rinnuksessa pitsiä. Paras paita kuumalla kelillä kun pääsee tuulemaan paidan sisään, tosin kuvaaminen olikin sitten haastavampaa, kun en halunnut näyttää siltä, että odottaisin nelosia. Kengiksi valitsin läpsyttimet, jotka ei pelkää hiekkaa ja vettä. Shortsit on J.Crew:n chino shortsit. Pitaisi vielä kesäksi muutamat shortsit löytää, viiimekesän shortseistä ei ole paljoa jäljellä.

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköstä:) Kyllä täälläkin on jo piitsiä ikävä. Mäkin tarvisin tuommoset kivat läpsyttimet, mutta en oo vielä löytäny tarpeeksi kivoja, jotka samalla olis myös järkevän hintaiset;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostan läpsyttimiä aina outlettien poistomyynneistä syksyisin, eipä jää paljoa hintaa. Kanadassa asuessa vastaavista maksoin oikean hinnan, eli $25 ja oli kyllä hintansa arvoiset. Pitää vielä löytää tuollaiset läpsyt, joissa ei ole koristetta, koristeen alle inhottavasti kertyy hiekkaa.
      Täällä ei vielä päästy kuitenkaan uimaan, sen verran jäätävää vettä oli, no tietty lapset kävi, mut mulla kramppas jalka, kun vähän kastelin.

      Poista

Kiitos kommentista!