torstai 15. toukokuuta 2014

Kevät konserttiin menossa





Tänään oli pojan kevät konsertti, johon puin ylleni pitkän hameen, samanvärisen topin ja pitsisen pontson. Jalkoihin sujahti uudet Uggit. Pitäisi vielä löytää kesäinen käsilaukku, olen vaan turhan kranttu laukkujen suhteen, se hivenen hankaloittaa etsimistä.
Yritin ottaa kuvia ilman aurinkolaseja, mutta niistä tuli pelkkää irvailua, joten laitoin lasit päähän.

Täällä on helle hellinyt muutaman päivän ja lehdet tuli puihin hujauksessa. Siitepölyn määrä on tietysti valtava, koska kevät tuli viikossa. Onneksi pariksi päiväksi on luvattu vesisadetta, jospa se vähän vähentäis pölyjä. Viikonlopun ohjelmassa on asentaa ilmastointilaitteet ikkunoihin, että saadaan kosteutta vähemmälle. Vaikka olen asunut ison sadepilven alla vuoden, niin tällaista nihkeyttä en ole eläissään kokenut.

4 kommenttia:

  1. Ihana pitsipaita! Muutenkin kiva väriläiskä. :) - M

    VastaaPoista
  2. Kivasti tuo ilmettä tuo pitsin läpi näkyvä väri muutenkin kauniiseen paitaan! Täällä Tampereella olen jo pari viikkoa odotellut ennätysrunsaan koivun siitepölyn vähenemistä, mutta kartta vilkuttaa aina vain punaista joka aamu. Täällä on ollut tosi mojovat helteet. Yhtenä päivänä oli kuuma tuuli, mihin on tottunut välimerellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on taas ollut viileä kevät ja siitepölyä runsaasti. Makuuhuoneissa huutaa ilmanpuhdistimet, jotta voidaan nukkua.
      Lämpimät tuulet sais tulla tännekkin :) .

      Poista

Kiitos kommentista!