tiistai 6. toukokuuta 2014

Koristetyynyt





Ompelin kolme koristetyynyä sohvalle. Yllä olevissa kuvissa on vain kaksi minun tekemää, teksityyny on HM:n mallistoa.
Tyynyn päälliset ompelin jo talvella, mutta vasta viime viikolla muistin ostaa tyynyt sisään. Enkä oikeasti osannut edes ommella päällisiä oikein, mutta olkoot. Kelpaa tuollaisenakin.
Suunnitelmissa on ostaa uudet päälliset tuohon sohvaan, mutta se saa vielä odottaa. Kesä kun tulee ja ulkona juostaan paljain jaloin ja kädet mullassa tullaan sisälle, niin ei valkoiset sohvat pysy siistinä tässä talossa, missä mamma on jo laiskistunut siivoamisen suhteen. Uskalsin kuitenkin ostaa luonnonvalkoisen villamaton olkkariin ja olen sitä yrittänyt varjella. Onneksi villan ominaisuuksiin kuuluu itsensä puhdistus, jospa tuo tuossa jonkin aikaa säilyis siistinä.
Ikkunatkin kaipaisi pesijää. Itseasiassa kaksi harmainta ikkunaa on ns. rikki ja kosteus kertyy väliin ja ne näyttää todella rumilta pesun jälkeenkin.


2 kommenttia:

  1. Hienot tyynyt ja tuo pöytä teki minuun vaikutuksen - upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pöytähän on vanha sähkökela, jonka poikani löysi rojuläjästä. Oli menossa majaleikkeihin ja sieltä jouduin sen pois ostamaan :) Maalautin sen valkoiseksi ja sopii yllättävän hyvin tuohon olohuoneeseen.

      Poista

Kiitos kommentista!