torstai 1. toukokuuta 2014

Mekosta hame 10 minuutissa



Löysin viime syksyna garage salesta mekon, jonka kuosi miellytti silmääni. No mekkohan oli olkaimeton ja todella lyhyt, joten ei se minulle sopinut. Kaivelin kesävaatteita esille aurinkoisemman sään toivossa ja törmäsin jälleen tuohon mekkoon. Tein siitä lopulta hameen kesäksi. Aikaa meni kaikki 10 minuuttia. En purkanut yläosaa pois, vaan tylysti leikkasin sauman vieresta ja laitoin kuminauha kujan ja pujottelin kuminauhan. Plussaa oli valmiit taskut. Kotihameissa kun kuuluu olla taskut mihin piilottaa avaimet, kun hakee muksuja koulusta.
Vapun kunniaksi puin hameen kaveriksi silkkineuleen, jonka löysin dollarilla kirppikseltä ja vain kuvien ajaksi laitoin nuo kengät, muuten tepastelen varvastossuilla :) Keskitin kaiken huomion lantion seutuun lisäämällä röykkiön käsikoruja ja jättämällä kaulakorun pois.

Vielä on suunnitelmissä löytää kivaa puuvillaista kukkakangasta, josta voin ommella lököhousuja kesäksi. Täällä kun on kesäisin niin kosteaa, että väljät puuvillaiset vaatteet ovat parhaita.

Ihanaa toukokuun alkua teille!

4 kommenttia:

  1. Moikka!

    IHANA hame… Vitsit kun mulle sopis hameet :-) EI sovi!
    Kampaajista puheen ollen. Kävin Concordissa kampaajalla, joka oli oikeesti tosi taitava ja hyvä. Yksi toinenkin suomalainen käy siellä. Mutta mulle leikkas liian lyhyen. Hyvin leikattu, mut mulle liian lyhyt. Eli suosittelen varauksella. Plussaa, että sai varata ajan netistä ja ilta-aikojakin oli. Ja hinta kohtuullinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykästyin tuohon kuosiin.
      Sulle sopii mekot, joten käytä niitä.

      Onko sen kampaajan yht.tiedot Fb-ketjussa? Pitääpä katsoa josko sinne saakka ajelis. Kiitos vinkistä.

      Poista
  2. Ollaan muuten tosi paljon saman näköisiä kasvoista tän kuvan perusteella. ;p

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!