maanantai 18. elokuuta 2014

Trip to Tennessee













Hello Ihanaiset!
Vihdoinkin sain läppärini jollakin tavalla tottelemaan, tosin miehen täytyi vaihtaa käyttöjärjestelmä ja jouduin latamaan uuden kuvankäsittelyohjelmankin ennen kuin totteli. Vielä tämä jonkin verran tökkii, mut näillä mennään siihen saakka kunnes vähän rikastun ja ostan uuden koneen.
Reissukuviakin olen päässyt jo käsittelemään, melkein joka kuva täytyy käsitellä, koska olen napsinut kuvia autosta ikkunan läpi ja vauhdissa.
Monta osavaltiota tuli ajettua läpi. Ajoimme isoja teitä, niin ei siellä paljon kuvattavaa ollut ja jos olikin niin nukuin silloin. Harmittaa kun en saanut jokaisesta osavaltio kyltistä kuvaa otettua. Ehkäpä ensi kerralla saan lopuistakin kuvat ;) .
Ajoimme lähemmäs 4000 kilometriä viiden päivän aikana. Mietin etten suomessa asuessani olisi varmana lähtenyt näin pitkälle automatkalle, mutta täällä kun tämä maa on tehty autoille, niin autolla matkustaminen on helppoa.
Tenneseehen mennessä pysähdyimme yhdeksi yöksi leirintäalueelle telttaan nukkumaan ja se oli kyllä virhe, vierestä meni moottoritie. Ensi kerralla pitää mennä suoraan hotelliin. Yritämme vältellä hotelleja kun ne on mitä sattuu, yleensä homeessa jos ei se hotellirakennus, niin sitten ilmastointilaitteet.
Takaisin tullessa olimme kaksi yötä hotellissa, koska muksuille nousi kuume. Ensimmäinen hotelli oli siisti, mutta haisi perunakellarille. Toinen hotelli oli juuri valmistunut ja siellä jopa pystyi nukkumaan. Tulomatkalla "eksyimme" Manhattanille ja kävimme katsomassa valkoista taloa, niistä kuvia myöhemmin.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

ps. jos teillä on vaatepostaus toiveita, otan niitä mielelään vastaan.

2 kommenttia:

  1. Sellainen kiinnostais, että minkälaista eroa on sikäläisen ja täkäläisen pukeutumiskulttuurin välillä. Ja miten siellä yleensä suhtaudutaan muotiin ja tyyleihin yleensä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!