sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sunnuntai






En ole viime aikoina juurikaan pukeutunut niin, että siitä viitsisi blogata. Lähinnä urheiluvaatteilla on tullut hippailtua.

Tänään kävimme täydentämässä vesivarastoa ja samalla reissulla kävimme farmilta hakemassa maitoa, lisäksi mukaan tarttui kahvia ja hunajaa. Hunajaa tänne tarvittiinkin, koska osa muksuista on jälleen lentsussa. Lapsilla on kevät loma koulusta ja yli puolet muksuista kipeänä, onneksi ei varattu mitään reissua, vaikka suunniteltiin.

Omasta kuvastani huomaatte, että hiukseni kaipaisi pikaista apua kampaajalta. Harmi vaan, että edellinen kampaajani otti lopputilin ja meni jonnekkin muualle, enkä ole onnistunut jäljittämään. Liekö muutti takaisin New Yorkkiin. Täällä kun kampaajia on joka lähtöön ja harva kampaaja osaa käsitellä suomalaista lirua liukasta hiusta, joten pelottaa mennä uudelle kampaajalle, mutta hiukset alkaa jo kovaan ääneen vaatimaan jotakin.
Vaatekaappikin kaipaisi uusia housuja, mutta olen päättänyt siirtää housu ostokseni syksyyn. Selviän kyllä nykyisillä kesän läpi, sais vaan jo ne lämpimät kelit alkaa ja voisi siirtyä shortsien käyttäjäksi. Kesäksi pitäisi hankkia muutama mekko ja parit uudet shortsit.

Anteeksi blogin aiheesta lipsuminen, yritän pysyä vaatteissa ja sisustuksessa enimmäkseen vai kiinnostaako teitä elämä Uudesta Englannista?

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mukava kuulla, pitääpä postailla enemmän täkäläisestä arjesta.

      Poista
  2. No arvaa.. Kiinnostaa tietty! Mutta myös sun pukeutumisjutut, senkin söpöliini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Senkin toinen söpöliini <3
      Pukeutumisjutuissa yritän pysyä, mutta kun toisinaan viettää viikon reenivaatteissa, niin niistä ei paljoa jaksa kertoa :D Pitääpä postailla arjestakin välillä.

      Poista
  3. Löysin blogisi sattumalta, ja on tosi mielenkiintoista lukea minkälaista arki siellä toisaalla on :) Pukeutuminenkin toki kiinnostaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!